Προϊόντα   > Ηχομονωτικά
πίσω

Mantophon Pbx

Το MantophonPbx είναι ένα ηχομονωτικό και αντικραδασμικό υλικό το οποίο αποτελείται από δύο αντικραδασμικά φύλλα από διογκωμένο πολυαιθυλένιο  πάχους 3mm και ενδιάμεσα ένα φύλλο μαλακού μολύβδου πρώτης τήξης (μη καρκινογόνο), πάχους 0,35mm.

Εφαρμογές:

Το mantophonpbx είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σημαντική βελτίωση της ηχομόνωσης. Ιδανικό σαν ακουστική μόνωση πλωτών δαπέδων από μπετόν ή ξύλο, διαχωριστικών τοίχων, ηχομονωτικό τοιχοποιίας, ψευδοροφών αλλά και σαν επένδυση γυψοσανίδων. Είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό σαν ηχοαπορροφητικό υλικό σε αγωγούς και σωλήνες ύδρευσης.

Στερεώνεται Με πλαστικά βύσματα απ? ευθείας στον τοίχο και θα πρέπει να τοποθετείται σε επιφάνεια χωρίς εξογκώματα και οι άκρες του να ταιριάζουν απόλυτα και έχει ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυαστεί με την αυτοκόλλητη ταινία Superfascia AD.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Μορφή
Ρολό
Διαστάσεις
1,2 Χ 6,0 m
Βάρος
4,22 kgr/m2
Πάχος
6 mm
Ηχομονωτική Αξία
Rw = 35 dΒ
Δυναμική Ακαμψία
43 MN/m3
Συχνότητα Συντονισμού
74 Ηz
Δείκτης Αξιολόγησης
L'nTW = 48 dΒ

ΔLW = 37 dΒ
 

Πλεονεκτήματα:

·         Οικολογικό υλικό με πολύ καλή ηχομονωτική δράση

·         Φιλικό προς το περιβάλλον

·         Εύκολο στην τοποθέτηση

·         Μεγάλης θερμομονωτικής αξίας

·         Μεγάλης διάρκειας ζωής

Τρόπος Εγκατάστασης:

Για να τοποθετήσουμε το MantophonPbx σε μια επιφάνεια πρέπει η επιφάνεια να είναι εντελώς στεγνή και απαλλαγμένη από σκόνη ή άλλα σωματίδια. Η μία άκρη να καλύπτει την άλλη και περιμετρικά να έχει τοποθετηθεί η ταινία SuperfasciaAD. Για τους σωλήνες να γίνεται πλήρης επικάλυψη και δέσιμο με πλαστικούς συνδετήρες

ΤΙΜΗ: € 0ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παρακαλώ καλέστε στο 26820 26122 ή στείλτε email στο info@zapounidis.gr