Προϊόντα   > Υδροδιογκούμενα συστήματα σφράγισης για αρμούς διακοπής σκυροδέματος
πίσω

Penebar Primer

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το PENEBAR? PRIMER βελτιώνει τη συγκόλληση μεταξύ προσχηματισμένων στεγανωτικών, όπως τα PENEBAR? SW, και της επιφάνειας του σκυροδέματος, βοηθώντας την διαδικασία της εφαρμογής. Εφαρμόζεται εύκολα και η εφαρμογή γίνεται στην περιοχή του έργου.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το PENEBAR? PRIMER πρέπει να εφαρμόζεται στο υπόστρωμα με τη χρήση βούρτσας, πριν την τοποθέτηση των υδροδιογκούμενων κορδονιών PENEBAR? SW.


TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Προετοιμασία Επιφάνειας: Προσεκτικά καθαρίστε, με τη βοήθεια βούρτσας, τη σκόνη και τα σαθρά από τις επιφάνειες που θα εφαρμοστεί το PENEBAR? PRIMER. Τα κατάλληλα υποστρώματα για το PENEBAR? PRIMER είναι το Σκυρόδεμα, το Πλαστικό και το Μέταλλο.


Εφαρμογή: Εφαρμόστε μία στρώση PENEBAR? PRIMER, με τη βοήθεια βούρτσας, στην περιοχή που θα τοποθετηθούν τα προσχηματισμένα στεγανωτικά υδροδιογκούμενα κορδόνια PENEBAR? SW. Η επιφάνεια πρέπει να «τραβάει» όταν στεγνώσει.
Κάλυψη: 3,8 Lt (1 gal) καλύπτουν περίπου 37 m2 σε φρέσκο σκυρόδεμα. Η απορροφητικότητα αυξάνει καθώς ωριμάζει το σκυρόδεμα.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΜΗΝ εφαρμόζετε το PENEBAR? PRIMER σε θερμοκρασίες κάτω των -7 oC.
Για καθαρισμό από το PENEBAR? PRIMER, προτείνεται η χρήση σαπουνόνερου.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το PENEBAR? PRIMER είναι διαθέσιμο σε δοχεία των 3,8 Lt και 0,75 Lt.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ? ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
Όταν αποθηκεύεται σε ξηρό, κλειστό και υπόγειο μέρος, με ελάχιστη θερμοκρασία ίση με 7 oC σε κλειστή και σφραγισμένη αρχική συσκευασία, δεν υπάρχει όριο στη διάρκεια ζωής. Η ελάχιστη θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 4 oC. Το προϊόν δεν πρέπει να αφήνεται να πήξει.
Τύπος διαλύτη
Νερό
Χρώμα
Έντονο πορτοκαλί
% στερεών
20% κατ?ελάχιστον
Σημείο ανάφλεξης
93 oC κατ?ελάχιστον
Χρόνος ξήρανσης
10 min (στους 25 oC)
60 min (στους 4 oC)

ΤΙΜΗ: € 0

Prospectus Προϊοντος

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παρακαλώ καλέστε στο 26820 26122 ή στείλτε email στο info@zapounidis.gr