Προϊόντα   > Ηχομονωτικά
πίσω

Sonik (Ηχομονωτικό σωλήνων αποχέτευσης)

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ
ΕΥΕΛΙΚΤΟ
ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Ο θόρυβος είναι ένα αρνητικό στοιχείο της καθημερινότητας μας έτσι ώστε να απειλεί και να ενοχλεί τη ζωή μας, την υγεία μας και γενικότερα την ηρεμία μας μέσα στο χώρο κατοικίας μας.
Κατάλληλος σχεδιασμός για την τοποθέτηση των σωλήνων αποχέτευσης και, πάνω απ? όλα, η χρήση ειδικών υλικών είναι απαραίτητα μέτρα για την αισθητή μείωση του θορύβου που δημιουργούνται από σωληνώσεις. Επιπλέον, η κατασκευή μιας προστατευτικής τοιχοποιίας γύρω από τις σωληνώσεις, όσο παχιά κι αν είναι δεν αρκεί από μόνη της για την ικανή απορρόφηση που δημιουργείται κατά την διέλευση των λυμάτων.
Για να βεβαιωθούμε ότι ο θόρυβος θα φθάσει τα επιθυμητά επίπεδα (dB), είναι απαραίτητο να μονωθούν οι σωληνώσεις μ? ένα απορροφητικό υλικό. Το ηχομονωτικό υλικό Sonik προσφέρει μια ιδανική, πρακτική και βολική λύση.  Αποτελείται από ένα περίβλημα από  διογκωμένο πολυαιθυλένιο κλειστών κυψελών πάχους 5μμ που καλύπτει το εξωτερικό των σωληνώσεων και μειώνει τα επίπεδα θορύβου πολύ κάτω από το απαιτούμενο όριο των 35dB.
Συνοδεύεται από την αυτοκόλλητη ταινία  NASTRO SONO70NS πλάτους 5cm και πάχους 5mm για τυχόν σύνδεση άκρων και για επικάλυψη καμπυλώσεων των σωλήνων.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Sonik?

-  Μέγιστο αποτέλεσμα ηχομόνωσης με ελάχιστο κόστος
-  Τεχνικά χαρακτηριστικά ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένα από  πρωτοβάθμια όργανα
-  Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
-  Προστασία σωληνώσεων από τη φθορά του χρόνου.

Μείωση ήχου με την εφαρμογή του Sonik 11 dΒ

ΤΙΜΗ: € 0ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παρακαλώ καλέστε στο 26820 26122 ή στείλτε email στο info@zapounidis.gr